10 Ekim 2008 Cuma

KISKANÇLIKTAN ÇATLAYANA BİR ANNE CHARLİE VE LOLA 'YI GURURLA SUNAR...


İlk aldığımız günden bu yana defalarca kez seyrettik cdlerini,yüzlerce kez oynadık oyunlarını, defalarca boyadık elbiselerini ve suratları...Hala bıkmadı ve bıkmayada niyeti yok galiba.Evet sevimli kızdan ve akıllı abiden bahsediyorum.


Lola'nın 4 yaşında bir kız çoçuğu olduğunu,Charlie'ninde sabırlı bir abi olduğunu bilmeyen kalmadı herhalde..Geçen gün yeni sipariş için aylak aylak dolaşırken 3./4. cdlerininde çıktığını farkettim ve kızımdan daha fazla sevindim.En yakın zamanda siparişi vermek lazım ben bile izlemek için sabırsızlanıyorum.Birde kitaplarını bulabilsem.Son gittiğimde İstanbul'da ki kitapçıların çoçuk bölümlerini gezemedim ama bulduğumda hangi dilde olduğuna bakmadan alacağım.İnternetten bakınca sadece Pandora'da bulabildim kitapları.Onlarda sadece ikitane.Oysa yabancı sitelerde o kadar çok kitaplarından,cdleri bile 7.bölümde :(



Oysa ben bunu,



bunu,



bunu,


bunu,


ve hatta bütün bunları istiyorum...


Niye benimde yurt dışında teyzem,amcam,dostum falan yok...Bizde napalım garip garip bir o siteden, bir bu siteden arada da bu siteden bişeyler seyredip,çıktılar alıp boyamaya çalışıyoruz.




Acaba diyorum düzgün renkli bir çıktı alıp,en azından hem kızıma hem kendime tişört bardak falan mı yaptırsam Lola'lı?????????

2 yorum:

Primarima dedi ki...

Bu cd'leri sürekli görüyorum hatta almayı bile düşündüm ama kızım 2 yaşında olduğu için henüz ona hitap etmez dedim.Konusu nedir nasıl şeylerdir biraz tarif edebilrmisiniz?Siz bu konuda usta olmuşsunuz belli.

SERAP dedi ki...

Usta olmak bir tarafa da gerçekten çok güzeller.Defalarca seyrettim ama hiç bıkmadım.Senin bızdık için gerçekten biraz erken ama arşivde bulundurmakta fayda var.İstersen şöyle yapalım:Bu cdlerden sana göndereyim.Kararını sen ver:)