23 Ekim 2007 Salı

BAYRAM GELDİ-GEÇTİİİİİİİİİİ

Bayram öncesindeki 1-2 günde dahil olmak üzere o kadar yoğundum ki,yazacak bir sürü şey olmasına rağmen ben ancak fırsat bulabildim.Bu yoğunluğa birde şehit haberleri eklenince bilgisayara hiç yaklaşmek gelmedi içimden.Neyse geç olsunda güç olmasın demişler.



Ben küçükken bayram sabahlarında hep bu şarkıyla uyanırdım.Ben radyodan duyardım ama kızıma da özel bir gün olduğunu hissettirmek için kendim söyledim şarkıyı.
Şarkıyla uyandırma servisinden sonra,bilumum gerekli şeyler yapıldı ve geceden yatak başına hazırlanan ciciler(buda benim alışkanlığım) giyildi.

Büyüklerin ellerinden

küçüklerin yanaklarından öpüldü.

Mezar ziyaretleri yapıldı,minicik eller göğe açılıp 'amin 'denildi.



Sevdiklerimizle çekinilen fotoğraflardan sonra yenebildiği kadar çokolata yenilip,harçlıklar anneye teslim edilip oyun oynamaya dalındı.

2 yorum:

YILDIZNAF dedi ki...

Biz de Baris Manco izledik bayram sabahi Youtube'dan. Insan ne kadar o gunlere donmek istese de olmuyor. Guzel Eylul'umun yanaklarindan opuyorum.

SERAP dedi ki...

Anılar güzel oluyor ama değil mi?Ben geçmişime dair küçük mutlulukları kızımla beraber hatırlamaktan çok memnunum,bu durum Eylül Ilgın şikayetçi olana kadar devam edecek herhalde:)