11 Ekim 2007 Perşembe

KİTAPLAR GELDİ!!!!

Teknolojiyi hem severim hem korkarım.Bu yüzden kredi kartı kullanırken çok dikkatli olmaya çalışırım.Dikkatin dozu bazı zamanlarda aştığından internet üzeinden alışverişe hiç sıcak bakmadım,daha doğrusu bakmazdım.Ama ne zamanki aradım hiçbir kitabı Ordu sınırları (hatta komşu il Giresun'da)içerisinde bulamamaya başladım,o zaman imternetten alışverişi tekrar düşünmeye başladım.Tabii bunda sessiz sedasız takip ettiğim Yasemin'in bloğunun ve oğlu Cem için aldığı kitapların payı yadsınamaz.İlk siparişimizi vermek içinde tüm aradıklarımızı bulabildiğimiz D&R 'ın sitesini tercih ettik.



İşte aldıklarımızın listesi:

Şimdilik bir göz gezdirdik ama ilk fırsatta okumaya başlayacağız kızımla beraber .Okudukça da kendimizce anlatmaya çalışırız kitaplar hakkındaki fikirlerimizi.Bu ilk şiparişimiz oldu ,sanırım son olmayacak.Hatta farklı siteleri denemek için sabırsızlanıyorum,korkumu yenmek içinde bayramdan sonra ilk iş sadece sanal alışverişler için kullanılan bir kerdi kartı başvurusu yapmak olacak.Sizede keyifli okumalar:)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba, internetten kitap alışverişi için Kitap Yurdunu önerebilirim, ben öyle yapıyorum, çok da memnunum. Fiyatlar da çok uygun.
Ayrıca çocukla kitap okuyarak vakit geçirme fikrin de çok hoş, tebrikler...

SERAP dedi ki...

Kitap Yurdu'nu bende takip ediyorum ama alışveriş hiç yapmadım.Bundan sonrada kısmetse onu denerim.Şükürler olsun kızım da benim gibi kitaplara meraklı..Eğer seninde kuzunla paylaştığın kitaplar varsa bizede anlat:)

Adsız dedi ki...

Serapcim bende sana www.dr.com.tr adresini önerecegim. Oğluma ve kendime hep burdan aliyorum. Tavsiye ederim kesinlikle. Oldukca da ucuz.