5 Şubat 2008 Salı

KAR SEVİNCİ


Ordu 'ya neredeyse hiç kar yağmadı.Bütün ilçere,köylere,yüksek yerlere yağdı ama merkeze sadece bir gece yüzünü gösterdi ve sabah ortadan kayboldu.Gece yağan karı görüp,sabah karla oynama hevesleriyle kalkan çocuklar erimiş ve çamurlara bulanmış kardan başka bişey göremediler.Kızım Eylül Ilgın ve kardeşim Sanem İrem' de o hayal kırıklığına uğrayınca (bu arada son bir haftadır annemler bizdeydi) bizde tek çareyi 15 dk uzaklığımızdaki bembeyaz Boztepe'ye çıkmakta bulduk.

Karları görür görmez sevinçten çığlık atan çocuklara pek belli etmedim ama el değmemiş beyazı görmek benide sakinleştirdi.


Hazır çıkmışken yemekte yiyelim dedik.Ama siz aynı hatayı yapmayın.Olurda yolunuz bir gün Ordu Boztepe'ye düşerse sadece çayınızı için ve manzaranın keyfini çıkartın.

Yol kenarında hiç el değmemiş bir alanda durup karadan adam yapmaya başladık ama yüksekteki soğuğunda etkisiyle vazgeçip kartopu oynamaya başladı bizim ekip.

Eylül Ilgın'ın kendini karlara bir atışı vardı ki bu resim anlatmakta yetersiz kalıyor.

Ufacık boyuyla dayısını bile karlara yuvarladı,anlayın artık neşesini.

Teyze,dayı ve baba üçlüsüyle çekilen birkaç pozdan sonra bende katıldım aralarına ama her zamanki gibi benim fotoğrafımı çekmek kimsenin aklına gelmedi:)

5 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

orduya bir karadeniz turunda bizde gelmiştik gerçekten güzel bir yer manzara ise hatırladığım kadarıyla harikaydı.
Eylül'ün şapkasına bayıldım:) çok sevimli,çok güzel olmuş.Hele kendini karlara attığı resim gerçekten ne kadar çok eğlendiğini anlatıyor.
Çok güzel bir gün olmuş gibi...

SERAP dedi ki...

Çocuklar açısından gerçekten eğlenceli oldu.Ilgınla beraber o karlara atılmayı çok isterdim bende.O şapkayı çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti,bizde hala severek kullanıyoruz.
Boztepe'nin manzarası gerçekten güzeldir.Bir daha yolunuz düşerse bekleriz efendim.

SERAP dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
GAMZE dedi ki...

görünce hem şaşırdım hem sevindim.bu şapkayı hala kullaıyormu diye ama başında görmek nasip oldu banada

SERAP dedi ki...

Hem şapkayı hemde battaniyeyi hala kulanıyoruz.İkisinide çok seviyor.Senin hediyen sevilmezmi yahu:)