6 Şubat 2008 Çarşamba

RESİM BAHANE

Elinde kağıt kalem olan çocuklara bayılıyorum.Bu kızım olunca bonuslu olarak hoşuma gidiyor.Gördüğüm her değişik kalemden,boyadan almak istiyorum.


Bir aralar benim bu tutkum yüzünden kendini aşıp duvarlara,koltuklara hatta kitaplarıma (ki en kötüsü bence bu) çiziktirmeye başlamıştı.

Babaannemiz biz böyle boyalarla, kalemlerle yayılınca kızıyor ama biz onu gıdıklayarak ikna ediyoruz.


Gecenin 02:00'sinde bu resimlere bakınca her zerremle hissediyorum ki anne olmak muhteşem birşey.


Dedim ya resim bahane,sadece seni sevdiğimi bir kez daha söylemek istedim.

4 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

kırtasiye ürünlerine bende bayılırım.Hatta bazen abartıp Doğa beğenmese de alıp getiriyorum eve bizdede bu işe en çok babamız kızıyor:).Ama kararlıyım kısa zamanda suluboya alacağım (yine benim başım derde girecek ama olsun temizlerim canı saolsun:))
Yaşasın annelerin durdurulamaz kırtasiye alışverişleriiiii:))

SERAP dedi ki...

Tam denk gelmiş yorumun.Bende dün doğa'nın bloğunda suluboyayla ilgili konuya yorum bırakacaktım eylül rahat vermemişti.Bencede suluboya al.Parmak boyasıda al.Eylüle çöp poşetinden önlük yapıyorum.Örtünün üzerinede seriyorum,ondan sonra ortalık batsada vız geliyor.

Unknown dedi ki...

Kızının yeni sayfası çok hoş olmuş. Kitapları da ne güzel öyle, bayıldım.
Ben de kızıma onu sevdiğimi söylemek istiyorum şimdi. Bir haftalığına babannesine gitti, şimdiden özledim.
Eylül'ün ceviz yanaklarından makas aldım bir de.
sevgiler...

SERAP dedi ki...

Teşekkürler şeker kız,bu aralar hello kity ve winnie the pooh hayranlığımız var.İkisine ait ne görürse görsün çıldırıyor benim kız.Seninde o dünyalar güzeli sarı şekerine ait bir bloğun vardı dimi başlarda?Belki bu kısa hasretlik tekrar açman için bir bahane olur o bloğu ne dersin:)