3 Kasım 2007 Cumartesi

KUZUMUN 3. YAŞ GÜNÜNE DAİR...



Dikkat,dikkat bu bir provadır:)
Aile içinde yapılacak doğumgünlerine katılamayacağımız için "Ev hali doğumgünü" yaptık Ege ile Eylül'e. Çocukları mutlu etmek o kadar kolay ki...Sevdikleri bir pasta,üstünde yanan birkaç mum,gözlerine bakarak söylenen sevgi sözcükleri onların minicik kalplerini ısıtmaya yetiyor.Alınan hediyeleri birbirleriyle sorgusuzca paylaşabilme yetileri ise bizleri kıskandıracak kadar doğal.



Memlekete yakın olma durumları içerisinde bulunduğumuz bu ilk yılda kızımızın 3. yaş gününü aile büyüklerimizle kutlamak istedik.
İlk defa doğumgününü organizasyon boyutuna taşıdığımız için biraz hazırlık yaptık.


Küçük lavanta kesecikleri hazırladım ,"Eylül Ilgın 3 Yaşında" notuyla beraber tarih yazıp keselerin tabanlarına yerleştirdim,çiçekciden aldığım rengarenk tüllerle onları süsledim.

Keselere kuzumun fotoğrafını kurdele yardımıyla bağladım.Eğlenceli fakat sandığımdan daha uzun süren bir çalışma oldu.Rengarenk kartonlardan,her biri A4 kağıdının üçte ikisi büyüklüğünde harfler hazırladım."İYİKİ DOĞDUN EYLÜL ILGIN" yazısını yine çiçekçiden aldığım kağıtvari birşeyin üzerine tutturdum . Telaştan onun fotoğrafını çekmeyi unutmuşum,özenerek yaptırdığımız pastanın ,süslediğim odanın resmini çekmeyi unuttuğum gibi:(

Gerçekten çok hareketli bir gece oldu.


Eşim kamerayla ben misafirlerle uğraşmaktan doğru dürüst fotoğraf çekmeye fırsatımız olmadı.

İyiki yüz boyalarını,onbin baloncuklu sıvıları,onlara özel tabakları,bardakları,onlarca balonu almışım.

Sonuç olarak çekilemeyen fotoğraflara rağmen çocukların çok eğlendiği ,büyüklerin mennun kaldığı bir gece geçirdik

Misafirlerimizin ayrılmasına yakın eşimin süprizi olan havai fişekler ise gecemize ayrı bir tat kattı.

1 yorum:

YILDIZNAF dedi ki...

Sevgili Serap,
Uzun suredir yine buradaki yogunluk nedeniyle kendi bloguma yazamasam da sizleri takipteyim. Senin gibi ozenli ve ince ruhlu anneye, Eylul gibi dunya tatlisi bir kiz evlat vermis Guzel Allah'im. Hazirladigin o inanilmaz guzellikteki kucuk hediyelere bayildim. Biliyor musun ben de kizim dort yasindayken lavanta torbalari diktirip dagitmistim.Uzerinde tarih ve nice yillara yazisi ile. Ama senin ki resimli falan cok daha uygun ve guzel olmus. Ne diyeyim Serap'cigim, boyle mutlu ve huzurlu gececek nice nice yillara ulasirsiniz Insallah. Hepinizin yanaklarindan opuyorum. Canim Kardesim Benim...